Izrazite se sa Ecophon Solo™

Ecophon Solo™ je originalni akustični oblak. Dokazana kvaliteta na tržištu, više od deset godina, u brojnim instalacijama diljem svijeta.

Solo se nudi u svim oblicima i veličinama kako bi ispunjavao sve vaše ideje.

Oblik za sve potrebe

U mnoštvu veličina i oblika imate sve mogućnosti stvaranja, bilo da vam se svidja okrugli, kvadratni, pravokutni ili bilo koji drugi oblik. Veliki ili mali.
WSa svojim izvrsnim akustičnim osobinama, Solo je naš najhrabriji primjer kako se dizajn i funkcionalnost mogu uskladiti kako bi stvorili atmosferu ugodnu za oko, uho i um.

Za zdrava zvučna okruženja

Kao i uvijek, naš fokus je usmjeren na održivost koja se može zapaziti kroz Solo liniju, čineći je savršeno pogodnom za certificiranje zelenih zgrada.
Budući da se zrak struji slobodno oko njih, Solo ploče su također poželjan izbor za stvaranje zdravih zvučnih okruženja u toplinski aktiviranim sustavima izgradnje (TABS).

Sloboda stvaranja vrhunskog dizajna

Što biste rekli na element dizajna koji može provoditi sve vaše arhitektonske vizije? Ecophon Solo™ Freedom omogućuje vam stvaranje vlastitih, jedinstvenih oblika koje ne možete pronaći nigdje drugdje. To daje krila vašim idejama i omogućuje vam da prijeđete iznad onoga što je moguće sa standardnim oblicima.

 

Solo vam omogućuje da doživite akustični oblak iz drugačije perspektive – bočno.

Drugačija perspektiva akustičnih oblaka

Naše slobodno viseće trake -baffles omogućuju vam da doživite akustični oblak iz drugačije perspektive – bočno. Viseći sa stropova, trake – baffles se mogu koristiti za stvaranje posebnih linija, valovitih valova ili cik-cak uzoraka. Montirani na zidove, dodaju zanimljive konture i dubinu.

Dobar dizajn zaslužuje dobru rasvjetu

Bilo da je riječ o prirodnom svjetlu koje ulazi kroz velike prozore ili o pažljivo kalibriranom umjetnom svjetlu, svjetlo se može koristiti za podupiranje vaše arhitektonske vizije. Rasvjeta se lako može integrirati u ploče, između njih ili iza njih, ili ih možete osvjetliti reflektorima u boji. Takodjer možete obojenim reflektorima osvijetlitit samo dio akustičnog oblaka.

Dizajnirajte bez ograničenja

Uvijek možete stvari gledati iz različitih kutova. To naročito vrijedi kada se radi o sustavu Solo, gdje se ploče mogu montirati gotovo na bilo koji način koji vam se sviđa. Pričvrstite ih blizu stropu s diskretnom montažom ili iskoristite činjenicu da su Solo ploče jednako lijepe s obje strane.

 

Ako ste ljubitelji veličine, uvijek postoji sjajno Solo rješenje koja će se podudarati sa time.

Think big – ostavite snažan dojam

Ako ste ljubitelji veličine, uvijek postoji sjajno Solo rješenje koje će se podudarati s time. Standardni asortiman uključuje neke od najvećih akustičnih ploča na tržištu, u pravokutnim, a i kružnim oblicima. Često su preferirani izbor za velike prostore, ali se mogu koristiti za ostavljanje dojma i u manjoj sobi.

Vidite svijet u bojama!

WŠto bi život bio bez boja? Bojama možete izraziti osjećaje, vrijednosti i svoje stavove. Budući da su slobodno viseće Solo ploče okružene zrakom, pozadinske boje sobe mogu doprinijeti još zanimljivijem dojmu.
Vidljiva površina Solo jedinica ima Akutex™ FT premaz, jedinstvenu površinsku tehnologiju koju je razvio Ecophon. Asortiman Akutex™ FTa nudi 16 boja.