Grupa Ecophon

Možda mislite da ste došli u tvrtku koja proizvodi i prodaje akustičke stropove, zidne ploče i zaslone. I niste u krivu, ali to nije odgovor koji biste dobili u slučaju da pitate nekoga tko radi ovdje ili nas poznaje.

Vidite, svaka osoba u Ecophonu dijeli strast i uvjerenje da je akustika prostorije integrirani dio bilo kojeg dobrog radnog okruženja koje pogoduje ljudima i okolišu. Kolektivno znanje koje dijelimo u ovom području daleko je veće od “samog” proizvoda (iako vrhunskog, inovativnog proizvoda).

To znanje nam je toliko bitno da imamo čak i osobu posvećenu upravljanju i razvoju unutarnjih treninga za naše zaposlenike (na različitim mrežama za razmjenu znanja, modulima e-učenja, s gostujućim predavačima i drugim inicijativama), imamo vlastiti profesor u akustici i nekoliko drugih osoba uključene u istraživačke projekte! To je nešto što ne uzimamo lagano.

Naravno, postoji nekoliko razloga, no mi koristimo to znanje u razvoju naših proizvoda i možda je još bitnije predstaviti ih svijetu. Ne samo za naše klijente koji od nas kupuju, već da se čim više ljudi upozna s našim dostignućima jer mislimo da svatko zaslužuje dobru akustičnu okoliš. Svako dijete u školama zaslužuje čuti i razumjeti učiteljicu, svaki bi pacijent trebao biti pošteđen od stresnog zvučnog okoliša, svaki uredski radnik zaslužuje mogućnost koncentriranja na svoje zadaće uz komuniciranje sa svojim kolegom, svaki radnik skrbi o djeci zaslužuje da sačuva svoj sluh i nijedan radnik u tvornici ne bi trebao riskirati svoju sigurnost zbog bučnog radnog okruženja.

To je ono što mi radimo.

Naše pokretačke snage mogu se sažeti u ove tri riječi: Strast. Sposobnost. Inovacija.