Upoznajte našeg najnovijeg člana!

122342-kinnarps-push-285x236px-1Akusto One – pobjednički koncept

Akusto One je naša nova serija fleksibilnih zvučnih apsorbera u manjim dimenzijama, sveukupne dubine od 40 mm. S Akusto One stvorite inovativne dizajne i uzorke na zidu, koje možete varirati s bijelim ili sivim obojenim rubovima. Dostupan je u različitim veličinama, oblicima i raznovrsnim bojama, čineći kreativne mogućnosti gotovo beskrajnim!

 


122349-kinnarps-push-285x236px-1Umjetničko djelo

Značajka Akusto Onea je da je usredotočen istodobno na dizajnu i fleksibilnosti. Lako je kombinirati različite veličine, oblike i boje kako bi stvorili pravi ugođaj. Akusto One dostupan je u Texoni i Akutex FT površini, koja nudi širok raspon boja. Na Akustoove proizvode također je moguće i tiskati. Međutim, za održavanje optimalnih akustičkih svojstava preporučujemo da se obratite stručnom lokalnom pisaču za savjet.

TEXONA RASPON BOJA


108411-microsoft-warsaw-push-285x236-1Otkrijte našu cjelokupnu okomitu seriju

Akusto One dio je linije Ecophon Akusto™. Serija Akusto sastoji se od tri različite vrste okomitih zvučnih apsorbera, od kojih svi imaju odlična akustička svojstva. Akusto je savršeni dodatak akustičkom stropu u okruženjima, gdje strop koji pokriva cijelu površinu, nije dostatan za stvaranje dobrog zvuka. No, također je sjajno koristiti ga kao element kreativnog dizajna.

KOMPLETNA AKUSTO SERIJA


Instalacija bez napora

Korištenje staklene vune Ecophon 3. generacije znači da su ploče Akusto vrlo lagane, ali istodobno i robustne, što čini instaliranja jednostavnim i bez napora. Postoje tri različita načina instaliranja Akusto One:

Kada je preciznost ključna

vertical-installation-small-1-1

Connect One trim je popis metala koji se vijcima mogu pričvrstiti na zid.Krajevi imaju izrezani V-oblik.Oni djeluju kao nosači za dva sidra Connect Absorbera koji vijcima pričvršćeni za stražnji dio ploče.

POGLEDAJTE INSTALACIJSKI VIDEOZAPIS

Davanje izjave

vertical-installation-small-2-1

Connect Onepričvršćenjeje jednostavan način montaže ploča Akusto One.Uvijte nosač u zid, izrežite rupu na ploči i stavite ga na nosač.Osigurajte ploču čvorom koji možete pronaći u više boja.

POGLEDAJTE INSTALACIJSKI VIDEOZAPIS

Na najlakši mogući način

vertical-installation-small-3-122272-1

Connect One pričvrsna kuka je metalna ploča s dvije kuke.Uvijte ploču u zid, a zatim pritisnite ploču na kuke.Okrugle i kvadratne ploče od 600 mm zahtijevaju samo jednu Connect One pričvrsnu kuku, a sve ostale zahtijevaju dva.

POGLEDAJTE INSTALACIJSKI VIDEOZAPIS