Odricanje od odgovornosti za Saint-Gobain Ecophon AB proizvode i usluge

Ova informacija je besplatna za opće informativne svrhe pod uvjetom. Isključenje odgovornosti ne namjerava biti u suprotnosti sa svim propisanim u važećim švedskom zakonu, niti isključiti odgovornost za stvari koje ne mogu biti isključene iz tog zakona.

Informacije namjeravaju dati opći vodič o tome koji proizvod je najprikladniji za određeni uvjet i pokazuje predložene aplikacije za našu paletu sustava. Tehnički podaci temelje se na rezultatima dobivenim pod tipičnim ili stanjima testiranja ili iz duge prakse u normalnim uvjetima.

Navedene funkcije i svojstva za proizvode i sustave vrijede samo ako upute za rukovanje, dijagrami za instalaciju, instalacijski vodiči, vodiči za održavanje i drugi navedeni uvjeti i preporuke su uzeti u obzir i iste se slijede. Svako odstupanje od toga, npr razmjena određene komponente ili proizvoda koja će uključivati Ecophon neće biti odgovoran za postignute funkcije, rezultate i postignuta svojstva.

Svi opisi, slike i dimenzije u informacije predstavljaju opće podatke i ne smiju biti dio bilo kojeg ugovora. Proizvodi i sustavi prikazani su podložni promjenama bez prethodne najave.

Informacije mogu sadržavati tehničke greške ili netočnosti tipkanja ili druge vrste pogrešaka i netočnosti. Ecophon ne preuzima nikakvu odgovornost za takve greške ili netočnosti.

Ecophon se odriče bilo kakvog jamstva da su informacije koje se nalaze na bilo kojoj Ecophon stranici biti neprekidne ili bez grešaka niti da su sve informacije, softver ili drugi materijali dostupni s Internetskog mjesta bez računalnih virusa ili drugih štetnih komponenti.

Hiperveze na vanjske stranice ili izvore postoje samo radi praktičnosti. Ecophon ne preuzima nikakvu odgovornost niti odobrenje, za informacije sadržane u tim vanjskim stranicama.